Uncategorized

Jordomrejse ’09 – Indien

Lige et lille indlæg om den jordomrejse som min veninde og jeg var ude på i 2009. Vores rute startede i Indien derefter til Japan, Fiji, Australien, New Zealand og sluttede i USA.

Dette indlæg er dedikeret til Indien, som var vores første stop, og det sted der bragte det største kulturchok. Vi startede ud I Goa hvor vi landede i Panjim og tog en Taxa direkte til Anjuna hvor vi havde lejet et hus for en enkelt aften. Anjuna er lille og fredelig ud over de dage hvor det store market foregår som tiltrækker turister (indiske og udenlandske) fra hele Goa. Markedet er helt sikkert et besøg værd, men meget stressende – hvilket vi egentlig fik en oplevelse af at hele Goa var. Måske var det vores tilgang til det, eller måske var det svært at være to (meget unge) blonde piger i Indien.
Efter Anjuna var vi forbi Candolim og Calangute – to fine byer med gode muligheder for at finde et sted at bo når man ankommer. Billigt og ok standard. Husk dog lagen eller tynd sovepose hjemmefra!

Efter en uge i Goa tog vi til Delhi. Vi lavede en pakkerejse på et lille kontor i Candolim (eller calangute) hvor vi fik flybilletter, privat”driver”, tolke og hoteller i tre dage for 2500,- (så vidt jeg husker) for to personer. Driveren kørte os til Taj Mahal (3 timer fra Delhi), Jaipur og Agra. Fantastisk tur hvor vi kom med en af tolkene hjem en dag, og fløj med drager på hans tag, under dragefestivallen. Indere er meget gæstfri, men det handler også om at sige fra – hvis man ikke gør så hiver de en rundt til alle deres families butikker. Sjovt med lidt trættende i længden:)


… Indien var dejligt, men det er ikke det første land jeg personligt skal tilbage til. Måske en dag. Følte lidt jeg tabte mod Indien. Det kan dog anbefales – det er vildt.

Next up: Japan!

 

Advertisements
Standard

3 thoughts on “Jordomrejse ’09 – Indien

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s