Uncategorized

Fiji

Så er turen kommet til Fiji. Ååh Fiji:)
Fiji er en øgruppe hvor den største af øerne hedder Viti Levu med hovedstaden Nadi. Her fløj vi til, uden nogen idé om hvor vi skulle tage hen. Vi havde intet booket, men glædede os bare til varmen. Japan var nemlig vinterkoldt, så Fiji var en lækker afveksling med sine 30 grader og høj luftfugtighed (februar). Da vi gik ud fra gaten stod der en masse mennesker der ville hjælpe (læs: sælge) om med en pakkeløsning, og vi valgte at booke syv dage på øen Mana og en dag på øen Beachcomber.  Vi valgte så få øer pga. finanserne – der er ikke dyrt at tage fra ø til ø, men det koster alligevel lidt. Desuden var Mana en billig ø, og lød deeejligt. Her fik vi overnatning i privatværelse, morgenmad, frokost og aftensmad, samt daglige aktiviteter for 55$ (fiji dollar ca. 4,5kr) pr nat. Ret fin pris.

Intet internet – intet telefon signal
Om aftenen var det ikke for varmt at have en tshirt på. det var det om dagen!

Det er regntid i Fiji mens vi var der, men det mærkede vi kun ca. en time om dagen hvor himlen trak sig sammen og det væltede ned. Lige så pludseligt som regnen kom, var den væk igen, og man kunne sole videre, så regntid er no problemo.

Man var konstant “fugtig” pga den høje luftfugtighed – her mig med Fijis nationalblomst

På Fiji kan man som et af de eneste steder i verden stå med en fod på hver side af den internationale datogrænse. Du kan altså stå med et ben i imorgen og et i idag.

Efter 7 dage på Mana Island tog vi til Beachcomber som er kendt som en partyø. Her kostede overnatning inkl alt mad 100$ pr dag. Beachcomber kunne man gå rundt om på 10 min, og hele øen var altså fyldt af hostelet.

Next stop: Australia!

Advertisements
Standard

2 thoughts on “Fiji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s