Uncategorized

Japan

Næste stop på vores jordomrejse var Japan. Japan er en øbue i Stillehavet, og de største af øerne løber fra nord til syd, og er Hokkaido, Honshu (hovedøen), Shikoku, og Kyushu. Man kan lettest rejse med Shinkansen (tog) fra den ene ende af landet til den anden, hvilket vi også valgt at gøre. En billet til Shinkansen er en kostelig affære, regn med ca. 3500dkk for t0 ugers ubegrænset rejse – find mere info om Shinkansen HER.

Vi startede ud med et par dage i Tokyo.

Tokyo skal opleves over mange dage. Vi var meget glade for området Harajuku – “Det er nok det område i Tokyo, man kan betegne som hyggeligst med de små stræder, hvor cool japanske designshops og kaffebarer ligger side om side. Det er også her, at man midt i shoppingen bliver godt underholdt af outrerede teenagere, som ser ud som om de skal til kostumebal, når de bevæger sig ned ad shoppegaden Takeshita Dori.” Tag videre til Shibuya hvor verdens mest befærdede lyskryds ligger. “Over fem millioner mennesker går hver dag frem og tilbage over gaden og ind i et skørt, farverigt område, som er et shoppemekka uden lige. Det er i Shibuya de japanske teenagere finder sko, undertøj, sjove strømper og smykker i de små japanske designershops.”

Efter Tokyo tog vi til Osaka, Kyoto og Hiroshima med Shinkansen (togrejsen fra Tokyo og mod Kyoto leder dig tæt forbi Mt. Fuji). Alle tre smukke byer på hver sin måde. Skåret ind til benet er Kyoto er den gammeldags perle, Osaka er teknologiens centrum og Hiroshima har bunker af historie.

Osaka
Kyoto
Det gyldne palads i Kyoto

Jeg vil til hver en tid anbefale Japan. Det er ikke et billigt land, men helt utrolig spændende og anderledes.

 

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s